Nova edició del Fotomontseny a Arbúcies i 2n Concurs Internacional de Fotografies de Reserves de la Biosfera

Aquest dissabte 30 de novembre se celebra la trobada fotogràfica amb la presentació de dues exposicions sobre el Montseny i els Pirineus

El Cadí Moixeró captat per Sergi Boixader
El Cadí Moixeró captat per Sergi Boixader | Sergi Boixader
Redacció
28 de novembre del 2019
Actualitzat el 29 de novembre a les 17:09h
Tot és a punt per obrir les portes del Fotomontseny 2019. Serà aquest dissabte 30 de novembre al Museu Etnològic del Montseny a Arbúcies, un dels organitzadors juntament amb l'Ajuntament d'Arbúcies i l'Agrupació Fotogràfica d'Arbúcies. Durant tot un dia els aficionats a la fotografia tindran l'oportunitat de participar en activitats ben diverses que compagina la natura amb la fotografia amb xerrades, test de càmeresi objectius, les darreres novestats del mercat en fotografia, presentació de llibres i exposicions temporals.

Hi destaquen dos noms propis. Per una banda Sergi Boixader que serà l'encarregat de fer la primera xerrada del dia sobre la fotografia de muntanya, una descoberta de Catalunya i el Pirineu. Aquesta mostra presenta el treball de 10 anys fotografiant el Pirineu de punta a punta i descobrint els seus cims, valls i pobles. La fascinació per aquestes
muntanyes, va acabar convertint la fotografia en la seva gran afició i professió. De fet, "Llums del Pirineu", és una de les dues exposicions de fotografies que es podran veure a partir d'aquest dissabte. L'autor és el mateix Sergi Boixader.

L'altre nom que tindrpà un protagonisme destacat és el de Lluís Juanola que presentarà l'exposició "Retalls del Montseny". Els darrers 5 anys, Lluís Juanola, apassionat dels paisatges del Montseny i de la fotografia, ha recorregut els boscos, les valls i cims d'aquest massís per col·leccionar els retalls d'aquests paisatges, colors, textures... una oportunitat per visitar-la aquest dissabte a Arbúcies.
 

Aigua Sedosa, de Lluís Juanola Foto: Lluís Juanola


Totes les activitats d'aquesta trobada són gratuïtes, però les places són limitades. Per a més informació i inscripcions cal dirigir-se al Museu Etnològic del Montseny a través del seu correu electrònic [email protected] o al telfèfon 972 860 908.

El Fotomontseny naixia el 2010 com un certamen fotogràfic, on poder gaudir de la feina de grans fotògrafs, exposicions, conferències i tallers en  el marc de la Reserva de la Biosfera del Montseny.

2a edició del Concurs Internacional de Fotografia Fotomontseny

Poden participar-hi fotògrafs de tot el món que presentin fotos realitzades a qualsevol de les Reserves de la Biosfera declarades dins del programa Home i Biosfera per la UNESCO o als espais naturals protegits a Catalunya (parcs, reserves…). El termini d'inscripció està obert fins al 8 de desembre de 2019 al web fotomontseny.pixall.es

Els participants poden presentar un màxim de 20 fotografies a alguna de les 4 categories del concurs: Reserves de la Biosfera – Paisatges, Reserves de la Biosfera – Flora i Fauna, Espais naturals protegits de Catalunya – Paisatges i spais naturals protegits de Catalunya – Flora i Fauna.

Les bases en aquest enllaç.
Arxivat a