La militància socialista de Sant Celoni vota l'aval de la coalició de govern del PSOE amb Podem

Els militants del PSC també han avalat la formació d'un govern de coalició a l'Estat amb el suport del 93,64% dels militants que han votat

Militància del PSC de Sant Celoni votant l'aval al govern de coalició amb Podem aquest dissabte
Militància del PSC de Sant Celoni votant l'aval al govern de coalició amb Podem aquest dissabte | PSC Sant Celoni
NacióDigital
24 de novembre del 2019
Actualitzat a les 11:10h

El 92% de les bases del PSOE han avalat el preacord aconseguit pel seu líder i president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, per governar en coalició amb Unides Podem, en una consulta vinculant amb un 63% de participació. Les dades, provisionals, corresponen al 98% del vot escrutat, ha informat el partit.

El PSC també avala el pacte

La militància del PSC de Sant Celoni i La Batllòria també ha participat de la votació que s'ha portat a terme aquest dissabte. El centre de votació s'ha instal·lat en una de les dependències del Bar Eudald.

Els militants del PSC han avalat la formació d'un govern de coalició a l'Estat entre el PSOE i Unides Podem amb el suport del 93,64% dels vots (6.007 vots). La participació a la consulta ha estat del 44,94% del cens (6.415 persones) d'un total de 14.276. A la votació interna, que va començar el divendres telemàticament i aquest dissabte al matí als punts presencials i s'ha allargat fins a les vuit del vespre, hi ha participat tant militants socialistes com de les JSC (Joventuts Socialistes de Catalunya). Hi ha hagut un 5,22% de vots contraris (335), un 1,09% en blanc i un 0,05% de vots nuls.

Com ha explicat la formació, un total de 773 militants han votat al procés intern de manera electrònica, mentre que el gran gruix de participació ha estat presencial en alguna de les 106 meses repartides pel territori, amb 5.642 persones. Aquest dissabte també s'ha consultat a la militància del PSOE el seu posicionament en relació a l'acord.
 

Pedro Sánchez, votant a la seu del PSOE Foto: Europa Press

Arxivat a