1 de 10
robatoris

Els darrers robatoris comesos a Vallgorguina no suposen més inseguretat ciutadana, segons la policia

Els Vigilants Locals i els Mossos d'Esquadra han fet un comunicat informant que els fets estan denunciats i en fase d'investigació

Els Vigilants Locals de Vallgorguina estan coodinats amb els Mossos d'Esquadra | NBM / arxiu
per Redacció, 19 de novembre de 2019 a les 15:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els Vigilants Locals de Vallgorguina i els Mossos d'Esquadra han fet un comunicat referenciat a la preocupació expressada pels veïns i veïnes del municipi sobre els darrers robatoris perpetrats a Vallgorguina. En aquest sentit, s'informa que els fets ja estan denunciats i en fase d'investigació.

També s'informa que per la naturalesa dels fets i per la informació que comparteixen els cossos de seguretat del territori, "es considera que aquests robatoris no suposen una situació especial d'increment de la inseguretat ciutadana". De tota manera, s'avisa que en cas d'escoltar sorolls estranys o es detecta la presència de persones amb actitud sospitosa i a prop de domicilis no es dubti en trucar ja sigui al telèfon d'emergències 112 o als vigilants locals 670224763.


Els cossos de seguretat tambéavisen que si s'observen portes o finestres forçades a algun indici que s'hagi pogut cometre algun robatori no es toqui res i 2seguir sempre les indicacions que doni la policia".

En el comunicat es diu que els responsables de la seguretat treballen a Vallgorguina tant en qüestions de prevenció com de vigilància i es reitera la necessitat d'avisar sempre que es consideri que hi ha algun fet sospitós.
 
Participació