inauguració

Portes obertes i inauguració del nou ajuntament d'Arbúcies el 24 de novembre

De 10 del matí a 1 del migdia portes obertes i a 2/4 de 2 inauguració

per Redacció , 18 de novembre de 2019 a les 17:40 |
El nou Ajuntament d'Arbúcies a la plaça 1 d'octubre | AJA
Aquest diumenge 24 de novembre tindrà lloc la inauguració del nou ajuntament, situat a la plaça 1 d'octubre. L'acte se celebrarà a 2/4 de 2 del migdia. Abans, però, a partir de les 10 del matí i fins a la 1, es durà a terme la jornada de portes obertes en què tots els arbuciencs i arbucienques hauran pogut visitar l'interior de l'edifici i veure les noves dependències municipals. Unes dependències que ara apleguen els serveis que fins ara estaven repartits en quatre espais municipals diferents.
 

El nou ajuntament ja està en ple funcionament i amb tots els serveis en marxa. El trasllat de l'antic consistori es va començar afer el passat 30 de setembre i durant dues setmanes, les diferents àrees municipals han anat traspassant tot el mobiliari i documentació d'un edifici a l'altre.
 

Actualment, els serveis del consistori s’han organtizat de la següent manera:
 

A la planta baixa, a l'alçada de la plaça 1 d'octubre, hi ha l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) i també el Registre Civil. A la primera planta s'hi troba l'Àrea d'Atenció a les Persones i la gestió i coordinació del Servei d'Atenció Domiciliària; a més, també hi ha les àrees d'administració, comptabilitat i recursos humans, així com els despatxos dels regidors.

Finalment, la segona planta s'ha destinat a les àrees de Serveis Tècnics, Promoció Econòmica, Fires i Festes, Comerç, Cultura, Educació, Escola d'Adults, Medi Ambient, Governació, Joventut, Comunicació i Participació Ciutadana. En comparació amb l'antic ajuntament de la plaça de la Vila, el nou edifici disposa de més despatxos i de molta més lluminositat, ja que a tots hi ha finestres, cosa que abans no passava.

A més, també hi ha diferents sales de reunions per atendre de la millor manera possible les demandes de la ciutadania. El nou emplaçament també ha permès reordenar tots els serveis i concentrar-los tots en un únic espai.

 

Participació