Sant Celoni disposa d'un itinerari de Benestar i Silenci

Es fan diferents propostes en un recorregut de 900 metres per accedir a un estat de relaxació i comunió d'un mateix amb la natura

Punt de sortida de lo'itinerari de Benestar i Silenci de Sant Celoni
Punt de sortida de lo'itinerari de Benestar i Silenci de Sant Celoni | Jordi Purtí
18 de novembre del 2019
Actualitzat a les 16:06h
Passejar per alguns dels itineraris boscosos o envoltats de flora, vegetació i paisatge que voregen Sant Celoni té ara un valor afegit ja que l'Ajuntament de Sant Celoni, la Diputació de Barcelona i Amorseny han senyalitzat un itinerari de Benestar i Silenci. L'itinerari comença just passada la instal·lació de l'skate park, al final del passeig del Pertegàs, i té un recorregut de 900 metres fins un indret ombrívol amb un banc de fusta per poder descansar.

Mentre es fa el recorregut es van trobant diferents plafons, un total de nou, i en cadascun d'ells s'hi especifiques diferents propostes i es convida a fer diferents pràctiques de meditació, d'atenció plena, de ioga, de respiració conscient, d'introspecció i de reflexió. Un recorregut que es pot fer sol o acompanyat i practicar de manera autònoma amb l'objectiu d'accedir a un estat de relaxació i comunió amb un mateix i la natura. En cas de seguir totes les indicacions que treoben en els plafons aquest recorregut es pot fer en una hora i mitja.
 

Un tram de l'itinerari de Benestar i Silenci de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí


 
Arxivat a