El desnonament d'una família de Santa Maria de Palautordera previst per dilluns de la setmana vinent s'ha aturat. Així ho han anunciat diverses entitats com l'Assemblea d'Habitatge Digne Palautordera o la Plataforma d'Afectats per l'Habitatge i el Capitalisame Baix Montseny (PAHC Baix Montseny) que aquesta setmana havien fet una crida a la població per donar suport a impedir el desnonament.

En aquesta línia l'Assemblea d'Habitatge Digne Palautordera ha manifestat que "tenim la confirmació que el desnonament de Pascual i Luisa s'ha parat per dos mesos, és un alleujament i una alegria per a tots. No obstant això, aquests dos mesos han de servir-nos per a organitzar la defensa dels seus-els nostres drets. Gràcies a totes. Sí que es pot!".

L'habitatge on viu aquesta família és propietat de BBVA – Dovirian i és un dels desnonaments previstos al Baix Montseny que dies enrere va provocar l'ocupació de la sucursal del BBVA de Sant Celoni per obligar a l'entitat bancària i els seus fons d'inversió voltor a negociar. Diversos alcaldes del Baix Montseny van signar una carta en la qual també exigien aturar els desnonaments.