residus

Santa Maria de Palautordera promou activitats per reduir els residus

S'emmarca dintre de la Setmana Europea de Prevenció de Residuis que se celebra del 16 al 24 de novembre

per Redacció , 15 de novembre de 2019 a les 17:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Del 16 al 24 de novembre, Santa Maria de Palautordera celebra La Setmana Europea de Prevenció de Residus, amb l'objectiu de sensibilitzar i donar eines i recursos per aconseguir generar cada cop menys residus, ja que "El millor residu és aquell que no es produeix", s'assenyala des de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palau. Aquest any, l'eix central de la campanya és la importancia de la comunicació i educació ambiental.


Amb aquest objectiu s'han organitzat diverses activitats com el punt d'intercanvi de llibres, recollida d'ulleres usades i informatiu sobre reciclatge, l foment de la compra sostenible, el 17è Mercat d'Intercanvi de Roba, el taller d'higiene personal, neteja de la llar i cosmètica sostenible.

En el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus també es fa esment  de la campanya Deixallibres a la deixalleria i el foment d'esmorzars sostenibles.


 

 


 

 

Participació