la passió

Primera trobada de la Federació Catalana de Passions a Llinars del Vallès

El grup local Till-Tall Teatre va fer d'amfitrió de la trobada

per Redacció, 13 de novembre de 2019 a les 09:33 |
Trobada de la Federació Catalana de Passions a Llinars del Vallès | AJLL
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquest passat dissabte, 9 de novembre, els membres de la Federació Catalana de Passions van fer a Llinars la primera trobada de la temporada per començar a treballar en les accions conjuntes de promoció i difusió de les representacions de les passions de l’any 2020.

El Till-Tall de Llinars com a grup de teatre que posa en escena la Passió i membre de la Federació Catalana de Passions des de 2016 va ser l’amfitrió d’aquesta primera trobada del curs. La Federació està formada en aquests moments per les passions de la Cava de Deltebre, Cervera, Esparreguera, Llinars del Vallès, Olesa, Ulldecona, Vilalba dels Arcs i Vilassar de Mar. A la reunió de dissabte també hi van assistir representants de la Passió de Mataró i de la Passió de Vila-sacra, que s’incorporaran a la Federació el 2020.

A les 11 del matí els membres de les diferents passions es van trobar al Teatre Auditori de Llinars on els va rebre la regidora de Cultura, Georgina Coderch, i el regidor de Promoció Econòmica, Antoni Garcia. Després d'un petit esmorzar, gentilesa de l’Ajuntament de Llinars, els membres de la Federació, van visitar les instal·lacions del Teatre Auditori, que van poder  veure en plena activitat, amb equips tècnics treballant en el muntatge de l’obra El futur per a la representació d’aquell vespre, membres del grup de Els Pastorets assajant, gent treballant als bucs d’assaig... La visita va finalitzar a la sala superior del Teatre Auditori, la sala Montseny, on es va dur a terme la sessió de treball de  la Federació que es va allargar fins a les 14 h. En la trobada es van posar al dia pel que feia als canvis en les juntes de les diferents Passions, es va valorar  la temporada 2019 i es van presentar les  passions que s’han d’incorporar aquest  2020.

Un dels punts més importants de la trobada  va ser el de decidir les  possibles activitats de difusió de les Passions com per exemple la participació en la fira Som Cultura Popular al gener, la Firapassió d’Esparreguera al febrer i, sobretot, en el que serà l’acte de presentació conjunt de la temporada el mes de febrer, en el qual les diferents passions ensenyen els seus cartells, expliquen les seves principals novetats i els seus projectes de futur.

La reunió va finalitzar amb optimisme, esperant poder organitzar un bon acte d’inici i amb el desig que el 2020 sigui un any en què  molta gent  descobreixi les Passions com espectacles teatrals de qualitat i com a expressions destacades de la cultura popular catalana.

 

Participació