La Policia Local de Cambrils distingeix l'inspector de la Policia Local de Sant Celoni

Albert Brunet ha rebut la medalla de bronze per la seva campanya Pels valents, en contra del càncer infantil

Els impulsors de la campanya Pels Valents distingits amb medalla de bronze a Cambrils
Els impulsors de la campanya Pels Valents distingits amb medalla de bronze a Cambrils | AJ Cambrils
Redacció
11 de novembre del 2019
Actualitzat a les 17:15h
L'inspector de la Policia Local de Sant Celoni, Albert Brunet, ha estat distingit amb la medalla de bronze que concedeix la Policia Local de Cambrils per la campanya "Pels valents", de venda d'escuts solidaris contra el càncer infantil. Aquest va ser un dels actes més especials dels que la Policia Local de Cambrils va celebrar la setmana passada amb motiu de la Diada del seu patró, Sant Miquel.

Juntament amb el cap de la Policia Local de Sant Celoni també van ser distingits els caps de les policies locals de Caldes de Malavella, Xavi Muñoz i Santa Susanna, Raül Barjuan, que juntament amb Brunet van iniciar la campanya dels escuts solidaris. Tanmateix també va rebre el reconeixement l’agent de la Policia Local que la va impulsar a Cambrils.

La campanya ha recaptat un total de 300.000 euros pel Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona amb la col·laboració de 160 cossos de policials de Catalunya i d'altres municipis de l'Estat espanyol. La Policia de Cambrils ha estat el cos que més escuts solidaris ha venut, amb una recaptació de 14.200 euros, i per aquest motiu l'agent que ha liderat la campanya a Cambrils va participar dilluns en l'acte de lliurament del xec a la directora de l'hospital, juntament amb els caps dels tres municipis impulsors.
 

D'esquerra a dreta: Raül Barjuan -Santa Susanna-, Albert Brunet -Sant Celoni-, i Xavi Muñoz - Caldes de Malavella

Arxivat a