L'independentisme guanya clarament al Baix Montseny

ERC i JxCat es reparteixen els dos primers en la majoria de municipis de la comarca natural

Un col·legi electoral d'Arbúcies aquest diumenge 10-N
Un col·legi electoral d'Arbúcies aquest diumenge 10-N | NBM
10 de novembre del 2019
Actualitzat a les 23:20h
ERC ha estat el partit més votat al Baix Montseny en les eleccions  espanyoles d'aquest diumenge 10-N renovant d'aquesta manera la seva hegemonia aconseguida el passat 28-A. Els republicans han estat els més votats a catorze municipis de la comarca natural: Breda, Campins, Gualba, Hostalric, Llinars del Vallès, Montseny, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra. En tots aquests pobles la segona força ha estat JxCat, llevat de Llinars del Vallès que és el PSC i a Sant Pere de Vilamajor i Vilalba Sasserra que aquesta posició ha estat per En Comú Podem.

Per la seva banda, JxCat és primera força en quatre municipis del Baix Montseny: Arbúcies, Fogars de Montclús, Sant Esteve de Palautordera i Sant Hilari Sacalm. En els tres pobles la segona força és per ERC.

La tercera posició ja és més variada. En aquest sentit se la  reparteixen majoritàriament la CUP que ho és a set municipis Arbúcies, Breda, Fogars de Montclús, Montseny, Sant Esteve de Palautordera i Sant Hilari Sacalm. En Comú Podem a sis municipis Campins, Llinars del Vallès, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Feliu de Buixalleu i Vallgorguina. El PSC ho és en tres pobles a Hostalric, Sant Celoni i a Santa Maria de Palautordera i JxCat ho és a Sant Pere de Vilamajor i Vilalba Sasserra.

Seguiu aquí els resultats en temps real: