L'Ajuntament de Sant Celoni fa tres denúncies més per abocaments incorrectes

Aquesta setmana s'han recollit 20 tones de residus voluminosos a la via pública

Voluminosos en una zona verda de l'Avinguda de la Pau de Sant Celoni
Voluminosos en una zona verda de l'Avinguda de la Pau de Sant Celoni | AJSC
Redacció
09 de novembre del 2019
Actualitzat a les 7:50h
Aquesta setmana a Sant Celoni s'han retirat prop de 20 tones de residus voluminosos de la via pública, amb motiu de la recollida que es fa el primer dimarts de cada mes. Aquest servei està destinat a la ciudatania, no pas a les empreses, ja que aquestes disposen del servei de la deixalleria.

A més, aquesta setmana s'han fet tres deníncies més per abocaments incorrectes de residus; una per deixar mobles de mudança en un lloc no habilitat, una segona per dipositar bosses d'escombraries a les papereres i una altra per deixar papers i caixes de cartró a una zona verda.

L'Ajuntament de Sant Celoni apel·la un cop més al civisme de la ciutadania per fer bé les coses. Recorda també que es disposa d'un servei concertat de voluminosos (607185287), i que en cas de detectar alguna actitud incívica es contacti amb la Policia Local que ho gestionarà amb total confidencialitat telefonant al 938641217.

La setmana passada l'Ajuntament de Sant Celoni va informar de la imposició d'una multa de 4.000 euros a un veí per abocar voluminisos en una unrbanització

Arxivat a