El Casal Popular La Clau de Sant Celoni es posiciona respecte les eleccions espanyoles del 10-N

Considera que l’única candidatura compromesa amb l’alliberament dels Països Catalans, els drets socials i la desobediència civil no violenta és la CUP-PR

Redacció
08 de novembre del 2019
Actualitzat a les 16:13h
La Clau pren partit per la CUP
La Clau pren partit per la CUP | CUP
Davant la imminent contesa electoral al Congrés dels Diputats i el Senat de l'Estat espanyol del diumenge 10 de novembre el Casal Popular La Clau expressa el seu posicionament. L'entitat es mostra favorable a l'alliberament nacional i social dels Països Catalans i condemna la repressió exercida per les institucions de l'Estat i la Generalitat a través de la Guardia Civil i els Mossos d’Esquadra.

A més, considera que l'alliberament nacional i social dels Països Catalans ha d'anar lligat a tot un seguit de reivindicacions: la defensa ferma del territori i el medi ambient, la igualtat de gènere, l'educació pública, gratuïta i en català, els serveis públics bàsics, el dret a l'habitatge, la justícia social i la redistribució de la riquesa.

La Clau considera que la consecució d'aquests objectius no es pot sotmetre a la voluntat de l'Estat espanyol. Per això aposta, si és necessari, per la desobediència civil no violenta per aconseguir-ho. A més, insta la població a participar a les accions de desobediència que es promoguin des de les organitzacions de la societat civil com Tsunami Democràtic.

Per tot aquest seguit de raonaments, el casal considera que l'única candidatura que representa els seus posicionaments és la Candidatura d'Unitat Popular – Per la Ruptura (CUP-PR). Per això mateix, insta a totes les persones a votar el 10-N a fer-ho per la CUP-PR, ja que només aquesta formació política posa sobre la taula l'alliberament nacional i social dels Països Catalans sense cap mena de subordinació a l’estat espanyol.
 
Arxivat a