Inauguració exposició col·lectiva «Ho sap tothom i és profecia. Homenatge a JV Foix», a Sant Celoni

Hi participen deu artistes i es podrà visitar fins el 19 de gener de 2020

Algunes de les obres que es podran veure en l'exposició Ho sap tothom, i és profecia
Algunes de les obres que es podran veure en l'exposició Ho sap tothom, i és profecia | diversos autors
Redacció
08 de novembre del 2019
Actualitzat a les 8:15h
Aquest dissabte, 9 de novembre, a les 7 del vespre a la Rectoria Vella s'inaugura l'exposició col·lectiva, "Ho sap tothom i és profecia", un homenatge a JV Foix que també anirà acompanyada d'una petita intervenció a càrrec de Marduix Teatre i Tortell Poltrona. Els artistes que participen a l'exposició són Glòria Auleda, Josep Clopés, Narcís Comadira, Rob Dubois, Judit Gil, Marduix, Martí Pey, Xavi Plana, Stefano Puddu i Núria Rossell.

L'exposició es podrà visitar fins el 19 de gener de 2020 i paralel·lament es portaran a terme diverses activitats com la conferència col·loqui "Foix: el poeta, pelegrí de l'invisible" el dia 15 de desembre a les sis de la tarda a càrrec del poeta Oriol Izquierdo i, tot seguit, visita comentada de l'exposició en presència del col·lectiu d'artistes.

Una altra conferència col·loqui s'ha programat pel diumenge 12 de gener de 2020, a les sis de la tarda, "Els Nadals de Foix. Una lectura" a càrrec del poeta i pintor Narcís Comadira.

L'horari de visites de l'exposició serà els dijous, divendres i dissabtes de 5 a 8 del vespre. Diumenges i festius de 2/4 de 12 a 2/4 de 2 del migdia i de 5 a 8 del vespre. Dies de Nadal i Cap d'Any tancat.
      

 
Arxivat a