inserció laboral

Tres joves menors de 30 anys treballen a l'Ajuntament de Sant Celoni amb un contracte temporal de pràctiques

La finalitat del programa de Garantia Juvenil és incentivar la contractació laboral en pràctiques de persones joves que no treballen ni estudien

per Osona.com, 7 de novembre de 2019 a les 16:52 |
Els tres joves contractats amb la regidora Magalí Miracle | AJSC
L'Ajuntament de Sant Celoni ha contractat a tres joves d'entre 16 i 30 anys que s'acullen al programa europeu de Garantia Juvenil, dissenyat per oferir oportunitats formatives i laborals a persones d'aquestes edats que no estudien ni treballen. En el marc d'aquest programa, l'Ajuntament de Sant Celoni va obrir el passat mes d'octubre una convocatòria de tres llocs de treball temporal, en modalitat de pràctiques, que desenvoluparan les seves tasques ens els àmbits de Recursos Humans, Noves Tecnologies i Promoció Econòmica.


La finalitat del programa és incentivar la contractació laboral d'aquest perfil de població i la de millorar la seva ocupabilitat amb la millora d'aptituds i competències derivades de la pràctica laboral. Això ha de permetre la seva futura incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

La Regidora de Promoció Econòmica, Magalí Miracle, va acollir als joves seleccionats a l'edifici Sax Sala per a donar-los la benvinguda.

 

Participació