DESNONAMENT

La PAHC Baix Montseny fa una crida per evitar quatre desnonaments a Sant Celoni

L'ordre de llançament és per a quatre pisos d'un bloc del carrer Rosiñol de Sant Celoni aquest dimarts 5 de novembre

per Redacció, 4 de novembre de 2019 a les 08:42 |
La PAHC Baix Montseny demana negociar amb el BBVA de Sant Celoni per evitar desnonaments | PAHC Baix Montseny
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de novembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Famílies de quatre habitatges d'un bloc del carrer Rusiñol número 13 de Sant Celoni que afecta en total tretze persones -set adults i sis menors- corren el risc de quedar-se demà dimarts 5 de novembre al carrer per ordre de desnonament. Així ho ha comunicat la PAHC Baix Montseny i, per aquest motiu, fa una crida perquè aquest cinc de novembre a les nou del matí hi hagi una concentració del màxim de gent possible per poder-ho evitar.

Dilluns de la setmana passada la PAHC Baix Montseny va ocupar l'oficina de la sucursal del BBVA de Sant Celoni per negociar amb Divarian que aturés els llançaments però, malgrat els intents i la carta signada per diversos alcaldes del Baix Montseny, el fons d'inversió voltor s'hi va negar i els primers desnonaments poden ser una realitat aquest dimarts si res ho atura. "Davant la seva negativa, seguim defensant l'habitatge", es diu des de la PAHC Baix Montseny.

 

 

Participació