Arriba el derbi estatal del Baix Montseny entre el CH Sant Esteve i el CH Palautordera

Es jugarà diumenge 3 de novembre al pavelló Elñs Quatre Hereus de Sant Esteve de Palautordera

Redacció
30 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 17:01h
Una imatge del derbi de la temporada passada
Una imatge del derbi de la temporada passada | Ricard Ametller / arxiu
Aquest diumenge 3 de novembre el pavelló Els Quatre Hereus de Sant Esteve de Palautordera acollirà a les 12.30 del migdia el primer derbi de la temporada 2019-2010 de la Primera Estatal entre el CH Sant Esteve i el CH Palautordera, sens dubte el partit que origina més expectació al Baix Montseny. Com ja s'ha explicat manta vegades la rivalitat entre els dos equips és gran i a més es dona una circumstància única a la categoria ja que els dos pavellons estan separats per poc més de mig quilòmetres.

El pavelló Els Quatre Hereus serà ple fins al capdamunt d'aficionats del CH Sant Esteve -El CH Palautordera només disposa de 20 entrades- que tenen la sensació que aquesta temporada són més favorits que mai per endur-se el derbi, sobretot si es fa cas de la classificació. Després de disputades sis jornades el Sant Esteve suma vuit punts fruit de les seves quatre victòries, mentre que el Palau només en suma tres fruit d'una victòria i un empat. Els aficionats, però, saben perfectament que un derbi d'aquestes característiques mai té un favorit clar perquè hi intervenen molts factors i pot passar qualsevol cosa.

Álbum de cromos del CH Palautordera

Des de fa algunes temporades el CH Palautordera edita el seu particular àlbum de cromos. En l'edició d'aquesta temporada hi tindrà un protagonisme especial les fotos d'exjugadors, extècnics i exdirectius com a mostra de reconeixement a tothom qui ha format part de la història de l'entitat. Les fotos es faran aquest dijous 31 d'octubre de les 19h a les 20h