Tortell Poltrona rebrà a Sant Celoni el Premi Bosquerol de l'Any

Es vol reconèixer la tasca feta per en Jaume Mateu per impregnar la seva proposta artística de circ, referent per tot el país, dels valors de l'entorn i la natura

L'artista Tortell Poltrona Bosquerol de l'Any 2019
L'artista Tortell Poltrona Bosquerol de l'Any 2019 | Josep M Montaner
Redacció
19 d'octubre del 2019
Actualitzat el 18 d'octubre del 2023 a les 12:38h
L'artista de Sant Esteve de Palautordera rebrà aquest dissabte a partir de les sis de la tarda el Premi Bosquerol de l'Any 2019 que li ha concedit la comissió organitzadora de la Setmana del Bosc de Sant Celoni. L'acte tindrà lloc als jardins de la Rectoria Vella, en un dels actes programats en el marc de la Fira del Bosc que té lloc durant tot aquest cap de setmana. El premi Bosquerol de l'Any va néixer amb la Setmana del Bosc l'any 2015 per reconèixer la tasca i vinculació de persones amb el territori, l'entorn natural i els seus valors. 

D'aquesta manera es vol reconèixer la tasca feta per en Jaume Mateu "per impregnar la seva proposta artística de circ, referent per tot el país, dels valors de l'entorn i la natura, oferint activitats didàctiques per milers d'infants i famílies unint circ i bosc, i la seva implicació amb tot el territori del Baix Montseny".

Abans del lliurament del Premi hi haurà el concert Forest Prayer -oració del bosc-, un cant desesperat a la reflexió. Un tríptic musical que, amb les tres parts de l'arbre com a fil conductor, convida a reflexionar sobre la necessitat de preservar els boscos. Un concert creat i dirigit per Josep Maria Aparicio.

Aquest cap de setmana del 19 i el 20 d'octubre hi ha previstos un munt d'activitats com exposició i venda de productes del bosc, tallers per a infants i famílies, zona de jocs i activitats, xerrades, música i mostra de treballs de bosc. Tot a l'entorn de la Rectoria Vella.

Arxivat a