S'obren les inscripcions al concurs "museu urbà" de Sant Celoni

Els artistes baixmontsenyencs Hugo González, Carles Colomo i Glòria Auleda, juntament amb tècnics municipals, formen part del jurat

per NacióBaixMontseny , 11 d'octubre de 2012 a les 09:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'octubre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un dels indrets on podria anat l'escultura Foto: Jordi Purtí

L'Ajuntament de Sant Celoni convoca el concurs Museu Urbà per a la selecció d’una obra artística per ser instal·lada en l’espai públic del nucli de Sant Celoni i la Batllòria.  

Les dimensions i els materials són lliures i només cal que s’adeqüin a les característiques de l’emplaçament escollit. El cost total del materials per a la producció i instal·lació de l’obra, que seran assumits per l’Ajuntament no ha de superar els 12.000 euros (IVA inclòs) i l’autor/a seleccionat com a guanyador/a rebrà un premi econòmic de 2.000 euros.
 

El jurat estarà constituït per tres artistes del Baix Montseny (Hugo González Durante, Luis Carlos Colomo Rodríguez i Glòria Auleda Llavina) a més de tècnics municipals.
 

Les obres s’han de presentar del 15 al 30 d’octubre i s’exposaran del 10 al 25 de novembre a la Sala d’exposició de Can Ramis. El dia 9 de novembre, a les 7 de la tarda, coincidint amb l’obertura de l’exposició dins el programa de Festes de Sant Martí, es farà públic el veredicte del jurat.
 
www.santceloni.cat/museuurba

 

Participació