L'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor compra el local on s'ubicarà el nou consultori mèdic municipal

La superfície del local és de 127 m2 i s'ha comprat per 60.000 euros

El nou consultori mèdic municipal de Sant Pere de Vilamajor s'ubicarà en aquest local
El nou consultori mèdic municipal de Sant Pere de Vilamajor s'ubicarà en aquest local | AJSPV
Redacció
17 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 16:21h

L'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor ha anunciat la compra de la planta baixa de l'avinguda Sant Nonet número 14 per un import de 60.000 amb la finalitat d'ubicar-hi en el futur immediat el nou consultori mèdic municipal. La compra s'ha fet efectiva després d'un any de tràmits amb l'entitat bancària Bankia, segons s'ha informat5 des del consistori. En aquest sentit, l'alcaldessa Pamela Isús ha manifestat que la intenció és millorar l'atenció sanitària a la ciutadania. El contracte de compra-vendea es va fer efectiu el passat 10 d'octubre.

La superfície del local, on fa uns anys hi havia hagut la sucursal de Caixa Laietana, és de 127 m2. L'Ajuntament ja té redactat el projecte executiu per fer les adequacions necessàries per a instal·lar-hi el nou consultori mèdic municipal que es preveu que compti amb una àrea de recepció, una sala d'espera, un lavabo adaptat, sala pel personal, magatzem i dues sales de consulta.

Amb el propòsit de tenir unes instal·lacions dignes, el govern municipal ja ha demanat hora amb la consellera de Sanitat de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, per a demanar que sigui la conselleria qui doti de l'equipament necessari per a la activitat sanitària, mobiliari i aparells sanitaris. Des del consistori, es preveu iniciar la licitació de les obres en les properes setmanes.

D'aquesta manera, es permetrà ampliar les oficines municipals que actualment estan amb dèficit d'espai per a millorar les zones d'atenció al ciutadà.