El Dr Manjot Singh fa la lliçó inaugural del curs 2019-2020 de l'Institut Montsoriu d'Arbúcies

És exalumne del centre i va arribar a Arbúcies des del Panjab als 14 anys, on ja hi vivia un seu oncle

Manjot Singh fa la lliçó inaugural del curs 2019-2020 de l'Institut Montsoriu d'Arbúcies
Manjot Singh fa la lliçó inaugural del curs 2019-2020 de l'Institut Montsoriu d'Arbúcies | Institut Montsoriu
Redacció
15 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 16:51h
Amb el títol de "Treballar amb el cor", el passat 10 d'octubre els alumnes de batxillerat de l'Institut Montsoriu van assistir a la lliçó inaugural del curs impartida pel Dr Manjot Singh, exalumne del centre. Abans de l'exposició del ponent i amb la presència de la seva mare, tot just acabada d'arribar de l'Índia, el professor Josep Juanhuix va repassar la seva trajectòria vital, fet que va convertir la presentació en un acte molt emotiu.

Manjot Singh va arribar a Arbúcies des del Panjab als 14 anys, on ja hi vivia un seu oncle. Amb el suport dels professors de l'aula d'acollida, va començar 3r d'ESO. Per poder ajudar la família i mantenir-se, mentre estudiava va fer de fuster, manobre i cambrer. El seu somni, ser metge. A la universitat va estar col·laborant al laboratori amb el Dr Ramon Brugada fins que el 2015 es va graduar en Medicina per la UdG. Un cop aprovat el MIR, des de fa 4 anys exerceix i estudia l'especialitat de cardiologia a Las Palmas de Gran Canaria.

Tots els presents, alumnes i professors, van ser testimonis d'una commovedora història de superació en què va quedar demostrat que quan es combina el talent i l'esforç de l'estudiant amb l'acompanyament adequat dels professors, el somni inicial acaba sent una realitat. Una lliçó que, com es va dir, esperem que sigui una font d'inspiració per als futurs estudiants universitaris de l'Institut d'Arbúcies.
 
Arxivat a