El ple de Riells i Viabrea demana l'amnistia per les preses i presos polítics comdemnats pel Tribunal Suprem

La moció debatuda a la sessió plenària va tenir el suport d'ERC i JuntsxCat. El PSC no va assistir al ple.

Ple Riells i Viabrea
Ple Riells i Viabrea | ERC-GIR-Riells
Redacció
15 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 16:55h
L'Ajuntament de Riells i Viabrea va celebrar aquest dilluns a la tarda un ple extraordinari per aprovar una moció de resposta a la sentència del tribunal Suprem i per demanar l'amnistia pels presos i preses polítiques catalanes. El ple va tenir el suport dels grups municipals d'ERC i de JuntsxCat mengtre que el grup municipal del PSC va declinar participar de la sessió plenària.

Entitats sobiranistes com l'ANC, AMI i ACM així com veïnes i veïns de Riells i Viabrea també van donar suport a la celebració del ple. Precisament, representants de l'Assemblea de Riells i Viabrea van llegir un manifest de Jordi Sánchez i un de propi de l'ANC en una concentració davant l'Ajuntament del municipi.

Plens a Sant Celoni, Vallgorguina, Gualba i Santa Maria de Palautordera

L'Ajuntament de Sant Celoni ha convocat un ple extraordinari per avui a les 20 hores. Es presentarà una "moció de resposta a la sentència del Suprem i per demanar l'amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d'autodeterminació". A Vallgorguina i Gualba a les set de la tarda també s'ha convocat un ple extraordinari amb aquest mateix punt a l'ordre del dia.

I en termes similars s'ha convocat sessió plenària de caràcter extraordinària i urgent a l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera per demà dimecres a les 19,15h.



 
Arxivat a