El Mercat Solidari de Santa Maria de Palautordera ja té el Guardó Vitamènia 2019

Representants de l'entitat han destacat l'agraïment per la concessió del premi i ha afirmat que a Palau la cultura del reaprofitament ja està molt consolidada.

Guardó Vitamènia 2019 concedit a Palau Solidari
Guardó Vitamènia 2019 concedit a Palau Solidari | Jordi Purtí
Redacció
13 d'octubre del 2019
Actualitzat a la 13:04h
L'entitat Palau Solidari, impulsora del Mercat Solidari, ha rebut el Guardó Vitamènia 2019 que l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera concedeix cada any per l'Aplec del Remei a una persona o entitat que hagi destacat pel bé del municipi. Antònia Ruiz ha recollit el guardó en representació del grup que en un nombre nombrós han pujat dalt de l'escenari. "Estem molt contents per la concessió d'aquest guardó i estem molt agraïts en la gent que ha pensat en nosaltres i que ha cregut que en som mereixedors". En aquest sentit, l'alcalde Jordi Xena ha manifestat el desig que "Palau Solidari segueixi sent un referent en solidaritat al municipi".

Palau Solidari va néixer amb la idea d'organitzar un mercat solidari 'per poder recaptar diners i destinar-los a projectes solidaris. Per fer-ho possible compten amb la recepció d'objectes i de roba de manera altruista i cada vegada ha pres més importància el tema del reaprofitament dels materials fent més sostenible l'entorn. Actualment, Palau Solidari organitza cada any dues edicions del Mercat Solidari (una d'estiu i una d'hivern) arribant enguany a la 20a edició.

En l'agraïment públic fet des de l'escenari de l'Envelat Palau Solidari ha expressat la seva satisfacció perquè el Mercat Solidari ja és "una activitat molt consolidada al municipi". Això fa que cada vegada hi hagi més consciència en la cultura del reaprofitament.
 

Guardó Vitamènia 2019 concedit a Palau Solidari Foto: Jordi Purtí