La Fira de l'Olla de Breda acull l'exposició «Des de Lledoners», peces de ceràmica de Jordi Cuixart

La Fira de l'Olla tindrà lloc els dies 12 i 13 d'octubre

Cap de setmana de fira de l'Olla a Breda
Cap de setmana de fira de l'Olla a Breda | Jordi Purtí
Redacció
09 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 16:57h

El cap de setmana del 12 i el 13 el d'octubre Breda celebrarà la 8a edició de la Fira de l'Olla.
L'esdeveniment que dona a conèixer el sector ceramista i terrissaire, puntal durant generacions en el desenvolupament econòmic de la Vila de Breda.

Des de la seva edició inicial la Fira de l'Olla de Breda ha anat consolidant l'aposta per fer un esdeveniment proper i atractiu al públic, combinant propostes d'oci i un fort component divulgatiu. Així, durant tot el cap de setmana ceramistes i terrissaires tant de Breda com d'altres indrets mostraran els seus millors productes en els expositors disposats en el recinte de la Fira, on també tindran el seu lloc els comerciants locals. A més, la Fira de l'Olla comptarà amb demostracions d'elaboració de ceràmica, exposicions i conferències, i un fort component gastronòmic, fent visible la importància dels recipients de terrissa dins de molts plats de la nostra cuina.

Entre les moltes activitats que s'hi podranh fer hi destaca l'exposició "Des de Lledoners", un conjunt de peces de ceràmica fetes per Jordi Cuixart. Es podrà visitar els dies 12 i 13 d'octubre al Centre Cultural Els Forns de Breda.
 

Aquí tot el programa