Els germans de Santa Maria de Palautordera Marc i Judit Camacho campions de Catalunya de kumite

Marc Camacho ho va fer a kumite masculí sub21 -84 kg i Judit Camacho a kumite femení junior -48kg.

Marc i Judit Camacho amb el seu entrenador Josep Puertas
Marc i Judit Camacho amb el seu entrenador Josep Puertas | JC
Redacció
08 d'octubre del 2019
Actualitzat a la 13:06h
Marc i Judit Camacho Torres, germans karateques palauencs, van participar aquest dissabte 5 d’octubre al campionat de Catalunya de Karate cadet , junior, sub 21 que s’ha celebrat a Sant Celoni. Tots dos s’han proclamat campions, participant en les seves categories. Marc Camacho ho va fer a kumite masculí sub21 -84 kg i Judit Camacho a kumite femení junior -48kg.

Els dos germans tenen una llarga trajectòria dins el món del karate. Marc Camacho ha estat en diverses ocasions campió de Catalunya,  d’Espanya, de la Lliga Nacional, de diferents campionats internacionals i subcampió del món l’any 2015 a Indonèsia.
Per la seva banda, Judit Camacho, ha estat campiona de Catalunya en diverses ocasions, campiona de diferents campionats internacionals i subcampiona d’Espanya i de la Lliga Nacional els darrers anys.

Els dos competidors continuen entrenant al Club Esportiu Mediterrani amb el seu Sensei Josep Puertas. En aquests moments faran les diferents fases de selecció al CAR de Sant Cugat per a participar al campionat d’Espanya. Els dos competidors agraeixen el suport dels seus companys, del seu entrenador i de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.