salut

L'Hospital de Sant Celoni premiat com a millor hospital en la categoria Aparell muscoloesquelètic

El guardó l'ha rebut en la primera edició dels Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards

Hospital de Sant Celoni | Jordi Purtí
per Redacció, 4 d'octubre de 2019 a les 15:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Hospital de Sant Celoni ha estat premiat com a millor hospital en la categoria Aparell muscoloesquelètic en la primera edició dels Premis BSH- Best Spanish Hospitals. El lliurament va tenir lloc a Madrid el passat 26 de setembre. Els Premis BSH va reunir en la seva primera edició a 80 hospitals, 43 dels quals són públics i 37 de privats, d'Andalusia, Canàries, Madrid, Múrcia, Comunitat de València, Navarra, País Basc, Castella i Lleó, Galícia i Catalunya. Catalunya és la comunitat amb els millors hospitals ja que, n'hi ha 18 que van ser guardonats.

La consultora Higia Benchmarking, especialitzada en l'anàlisi d'indicadors útils per a la gestió sanitària en Benchmarking Sanitari 3.0 (BS3), i la companyia Asho, líder nacional en serveis de codificació d'altes hospitalàries i codificació automàtica de processos ambulatoris, han creat els Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards, amb l'objectiu d'optimitzar la gestió sanitària per a la millora continua dels hospitals d'aguts espanyols públics i privats.

 

 

Participació