La Fundació LAR celebra el Dia Mundial de la Salut Mental a Llinars del Vallès

El dissabte 5 d'octubre a la plaça dels Països Catalans de Llinars del Vallès es podrà gaudir de múltiples activitats lúdiques

Dia Mundial de la Salut Mental a Llinars del Vallès
Dia Mundial de la Salut Mental a Llinars del Vallès | LAR
Redacció
03 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 15:48h
Com cada any el proper dia 10 d'octubre, l'OMS celebra el Dia Mundial de la Salut Mental, patologies que tot i tenir una elevada prevalença no estan encara exemptes de rebuig i discriminació a la nostra societat. La Fundació LAR organitza diversos actes per sensibilitzar la població general i difondre la problemàtica que dia a dia es troben les persones afectades per un trastorn de salut mental i les seves famílies.

Aquest any a Llinars del Vallès la  Fundació Lar amb el suport d'entitats del poble, organitza la jornada lúdica "Tots per la salut Mental" amb l'objectiu de buscar la participació de la població en les activitats lúdiques per apropar-se a la comunitat, col·laborar i participar amb altres entitats del poble, donar-se a conèixer com a col·lectiu i vilatans del municipi, així com facilitar la inclusió social i lluitar contra l'estigma en salut mental.

La Jornada transcorrerà al llarg del matí del proper dissabte 5 d'octubre a la plaça dels Països Catalans de Llinars del Vallès i es podrà gaudir de múltiples activitats lúdiques com el pinta cares, inflables gegants, espai infantil amb diverses activitats i photocall, entre d'altres iniciatives.

Paral·lelament, es podrà participar del taller de musicoteràpia i la inauguració de l’exposició Artísticament a la biblioteca municipal Can Casas per acabar amb un espectacle de màgia.