viles florides

Vuit municipis del Baix Montseny reconeguts amb diverses flors d'honor al certamen Viles Florides

Llinars del Vallès i Sant Hilari Sacalm el més guardonats amb quatre flors d'honor cadascun

per Redacció , 2 d'octubre de 2019 a les 11:22 |
Gala Viles Florides 2019 | AJLL
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Vuit municipis del Baix Montseny han estat reconeguts amb diverses flors d'honor en la darrera edició del certamen Viles Florides 2019 celebrat a Lloret  de Mar el passat 27 de setembre sota la presidència de la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, el vicepresident de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), entitat impulsora de Viles Florides, Joan Roig, i les màximes autoritats dels 133 municipis participants en aquesta vuitena edició de Viles Florides.

D’aquest manera, Llinars del Vallès i Sant Hilari Sacalm encapçalen amb quatre Flors d'Honor el rànquing del projecte Viles Florides, promogut per la CHOC, i que reconeix els municipis que treballen per la transformació dels espais públics a través de l'enjardinament i la millora dels espais verds. Per altra banda, Sant Antoni de Vilamajor ha estat reconegut amb tres Flors d’Honor i Arbúcies, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vilaloba Sasserra i Hostalric amb dues cadascun dels municipis.

I com a novetat aquest any s'ha creat un nou reconeixement: la Flor d'Or, que ha estat atorgada al municipi d'Olot, per haver estat el que millor ha treballat el seu verd urbà durant el darrer any.
 

Tots els municipis guardonats

 

Participació