El karateca de Sant Celoni, Joan Just, campió de la lliga mundial WKF Youth League a Mèxic

Va derrotar quatre contrincants de Guatemala, Rússia, Canadà i Brasil

Joan Just el segon per l'esquerra
Joan Just el segon per l'esquerra | KCJ
Redacció
30 de setembre del 2019
Actualitzat a les 17:04h

Joan Just Clopés, karateca del club de Sant Celoni Karate Club Just s'ha proclamat aquest cap de setmana campió de la Lliga Mundial WKF Youth League Montterrey, Mèxic 2019. El celoní, membre de la selecció estatal ha aconseguit la medalla d'or després de disputar quatre combats amb competidors provinents de diversos països.

D'aquesta manera, va derrotar al competidor de Guatemals per 1 a 2; al de Rússia per 2 a 1; a Canadà per 0 a 2 i a la final al representant del Brasil també per 0 a 2. Fonts properes a Joan Just han assenyalat que l'ambient durant els tres dies que ha durat el campionat ha estat "espectacular4 i portant a terme combats plens  d'actitud i determinació i unes ganes immenses de demostrar el seu alt nivell competitiu". Joan Just, de categoria júnior masculí de -76 kg, ha entrenat elsa darrers dies sota la direcció tècnica del seloeccionador estatal.

D'altra banda, tal com ja va avançar www.laviladigital.com Joan Just Clopés ha estat seleccionat per la Real Federación Española de Karate, com a competidor de la selecció estatal en la categoria de kumite per disputar el Mundial de Karate WKF que es celebrarà els dies 23, 24, 25, 26 i 27 d’octubre a Santiago de Xile.

Arxivat a