Més de 600 corredors a la primera edició de la cursa AECC Vallès Oriental en Marxa Contra el Càncer

Els diners recaptats es destinaran per finançar projectes de recerca oncològica i a ajudes directes als malalts i a les seves famílies

Participants a la Cursa Vallès Oriental en Marxa Contra el Càncer
Participants a la Cursa Vallès Oriental en Marxa Contra el Càncer | Eva Otero
Redacció
30 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:08h
Aquest diumenge s'ha celebrat a Granollers la primera edició de la cursa AECC Vallès Oriental en Marxa Contra el Càncer. La carrera solidària ha estat organitzada per l'AECC-Catalunya contra el Càncer de Barcelona en benefici de l'associació i ha comptat amb la participació de 600 corredors que han tenyit de verd el centre de la ciutat. Entre els i les participants diverses persones de municipis del Baix Montseny. Tots els diners recaptats es destinaran per finançar projectes de recerca oncològica i a ajudes directes als malalts i a les seves famílies.

Els participants han pogut gaudir d'un bon esmorzar, una masterclass de ioga i de zumba, a càrrec del Club Natació Granollers.

En categoria masculina, el vencedor de la cursa ha sigut David Barranco, amb un temps de 17'27", seguit de Raul Girban (18'09") i Felipe Morales (18'44"). En categoria femenina la guanyadora ha sigut Patri Rodriguez, amb un temps de 21'16". Sandra Jiménez (22'41") i Anna Mª Cantueso (22'56") han completat el podi.

La cursa ha sigut possible gràcies al patrocini de Pisos.com i Sorea, i a la col·laboració de l'Ajuntament de Granollers, el Consell Comarcal del Vallés Oriental, el Consell Esportiu del Vallès Oriental, Airos, l'Associació Camí Ral, l'Associació Gran Centre, l'Associació Més que Comerç, CEDIV, Club Natació Granollers, Club Triatló Granollers, ColaCao, Consum, Creu Roja, Disfruit, Editorial Alpina, Espai Esport Wellness, Gremi Hostaleria, l'Obra Social de 'la Caixa' i Rec Roc.