En marxa les obres de la coberta parcial de la pista poliesportiva de la Batllòria

Les obres duraran unes deu setmanes i tenen un cost de 300.000 euros

Maqueta de la coberta de la pista poliesportiva
Maqueta de la coberta de la pista poliesportiva | AJSC
Redacció
25 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:56h
Aquesta setmana han començat les obres de la coberta parcial de la pista poliesportiva de la Batllòria. Aquesta construcció suposarà una millora al poble perquè s'ampliaran els seus usos en l'àmbit cultural, escolar i social, segons s'informa en el web municipal de l'Ajuntament de Sant Celoni.
 

D'aquesta manera, els alumnes de l'escola Montnegre podran utilitzar la nova pista amb la coberta durant l'horari escolar, ja sigui per l'activitat d'educació física, per l'estona de pati, com per altres activitats tan pedagògiques com festives junt amb les seves famílies.

Fora de l'horari escolar, les pistes estaran obertes per ús de tots els veïns de la Batllòria i per les entitats culturals per portar-hi a terme festes i actes culturals. La coberta consisteix en una sèrie d'arcs que van de fonament a fonament creuant la pista transversalment assegurant l'alçada lliure interior necessària. El cost de la cobertura parcial es preveu un cost de 300.000 euros per part de l'Ajuntament de Sant Celoni amb l'aprovació del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

El projecte de la construcció es basa en quatre fases de treball, la primera base d'excavacions i fonamentació, una segona fase per muntar l'estructura, la tercera, la col·locació de la lona i per últim acabats d'obra i instal·lacions. Aproximadament es preveu que les obres tinguin una durada de 10 setmanes.

El 19 de setembre, la regidora d'Educació i la Batllòria, Anaïs Medina, la regidora d'Espai Públic, Patrícia Rodríguez i el regidor de Medi Ambient i Urbanisme, Josep Maria Orra juntament amb l'arquitecte municipal i l'empresa constructora van revisar l'entorn per tal que tot estigués a punt  per començar les obres.

Arxivat a