El Gaig organitza un acte sobre l'emergència climàtica a Llinars del Vallès

El 20 de setembre a la plaça de la Vila

Vista general de Llinars del Vallès
Vista general de Llinars del Vallès | NBM/arxiu
Redacció
18 de setembre del 2019
Actualitzat a les 15:14h

Un conjunt de veïns i veïnes de Llinars de Llinars del Vallès i de Vilamajor s'estant organitzant des de fa dos anys en la plataforma El Gaig per tal de reivindicar i protegir l'activitat al territori, la vida digna de les persones i la defensa del patrimoni natural a aquests municipis. El que ara els preocupa i ocupa és "la greu situació climàtica que vivim, a Catalunya i arreu".

Considen que tot i conèixer les causes des de fa molts anys, els responsables polítics fins ara no han pres cap mesura efectiva contra l'escalfament global. Continuen obviant que la gravetat exigeix un canvi de rumb radical i una reducció dràstica, si no una aturada, de la producció i del consum i l’explotació massiva de recursos, energia i materials, i la generació consegüent de residus.

Amb l'objectiu de donar a conèixer millor la problemàtica a la ciutadania de Llinars del Vallès i poder reflexionar-hi han programat per al proper divendres 20 de setembre, a dos quarts de set de la tarda a la plaça de la Vila l'acte Emergència climàtica? Què podem fer des del poble?.

També recorden que la setmana del 20 al 27 de setembre es faran actes i accions a escala internacional per tal de fer veure què s'està fent i cap a on s'està anant, així com exigir accions col·lectives radicals. La setmana culminarà amb una vaga mundial pel clima el dia 27 de setembre per mostrar la preocupació pel planeta i començar a fer canvis reals.

Tota la informació a: elgaig.org