Breda hissa la senyera a mitjanit per començar a celebrar la Diada 2019

La marxa de torxes que s'havia de fer entre Sant Esteve i Santa Maria de Palautordera s'ha suspès fins el 30 de setembre

Com és tradicional Breda ha hissat la senyera al turó de Santa Anna per commemorar la Diada Nacional de Catalunya
Com és tradicional Breda ha hissat la senyera al turó de Santa Anna per commemorar la Diada Nacional de Catalunya | AJB
11 de setembre del 2019
Actualitzat a les 9:20h
El Baix Montseny ja ha començat a commemorar la Diada Nacional de Catalunya 2019 i Breda ha estat un dels primers ja que aquesta nit passada, desafiant a les inclemències meteorològiques, s'ha dut a terme la tradicional hissada de la senyera al turó de Santa Anna on s'hi ha arribat després de fer una concentració a la plaça de la Vila i sortida en cercavila amb els Gegants de Breda i passant pel carrer Nou i la carretera d'Arbúcies. La senyera s'ha hissat a mitjanit a càrrec del pubillatge de Breda.

L'acte ha acabat amb la lectura d'un manifest a càrrec de Marc Bosch de Dòria, ex-alcalde de Dosrius, qui va ser agredit durant el referèndum de l'1 d'Octubre i posteriorment investigat. Aquest matí seguiran les activitats institucionals de la Diada Nacional de Catalunya amb una ofrena floral al monument de Mossèn Pere Ribot.
D'altra banda, la mjarxa de torxes prevista per ahir al vespre entre Sant Esteve de Palautordera i Santa Maria de Palautordera ha quedat ajornada fins el proper dia 30 de setembre que servirà per recordar el 2n aniversari de la celebració del Referèndum.
 
A Sant Antoni de Vilamajor la pluja també ha obliga a canviar la ubicació del sopar i el concert previst per aquesta nit emmarcats en els actes de celebració de l'11 de Setembre.