Sis alumnes de l'institut d'Hostalric faran pràctiques a empreses del municipi

L'any 2016, el Departament d'Educació i l'Ajuntament d'Hostalric, van signar un conveni de col·laboració en el marc projecte ITACA

Redacció
10 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:38h
IES Vescomtat de Cabrera d'Hostalric
IES Vescomtat de Cabrera d'Hostalric | Xtec
Sis joves de l'IES d'Hostalric faran pràctiques aquest trimestre en diferents empreses, comerços i centres d'educació infantil de la vila. Col·laboren en aquesta iniciativa: Pneumàtics Blai, Papereria Can Colls, Llar d'Infants El Patufet, El Cangur d'Hostalric SL (2 alumnes) i   Massinis. L'any 2016, el Departament d'Educació i l'Ajuntament d'Hostalric, van signar un conveni de col·laboració en el marc projecte ITACA d'atenció educativa a la diversitat de l'alumnat d'educació secundària obligatòria de l'Institut Vescomtat de Cabrera. Aquest conveni de col·laboració ha estat vigent durant els cursos acadèmics 2016/2017, 2017/2018 i 2018/2019.

El Departament d'Ensenyament com l'Ajuntament d'Hostalric, valoren positivament el funcionament d'aquest projecte d'atenció a la diversitat a l'hora de donar suport als alumnes del tercer curs de l'educació secundària obligatòria i manifesten el seu interès en donar continuïtat a les actuacions previstes en el marc d'aquest conveni, per tal de donar una millor resposta a les necessitats educatives dels alumnes del municipi.