Santa Maria de Palautordera acollirà un grup de Mèxic en les Jornades Internacionals Folklòriques

L'actuació serà aquest dissabte a les set del vespre i s'emmarca dintre del 23è Cicle de Música Catalana

Ballet Folklórico Tamaulipas de Tampico (Mèxic)
Ballet Folklórico Tamaulipas de Tampico (Mèxic) | Pinterest
Redacció
05 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:46h

Amb motiu de la programació del 23è Cicle de Música Catalana a Santa Maria de Palautordera s'ha previst una nova actuació de les Jornades Internacionals Folkòriques, en la seva 47a edició, que organitza ADIFOLK (Associació per a la Difusió del Folklore). L'actuació es farà aquest proper dissabte 7 de setembre a les set de la tarda a L'Auditori Ovidi Montllor del parc del Reguissol (en cas de pluja a la pista esportiva municipal Joan Cañellas i Reixach) i l'entrada és gratuïta.

Palau acull per 8è any consecutiu un actuació de les JIF (les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya). Enguany amb la participació del Ballet Folklòrico Tamaulipas de tampico (Mèxic) qui a través de les seves danses, cants i músiques mostraran la seva cultura, la seva manera genuïna de fer i de ser. Les JIF-Catalunya són una fusió de les cultures i apropament dels pobles.

El 23è Cicle de música es clourà diumenge  8 de setembre amb un acte de cant coral amb la participació de les corals Veus Mixtes del Montseny, Coral Montsing i Cor de Cambra Palautordera. L'actuació serà a la sala d'actes de l'Esplai amb entrada gratuïta a partir de dles set de la tarda.

Arxivat a