relacions institucionals

El delegat del Govern a Barcelona visita l'Ajuntament de Vallgorguina

Sobre la taula hi ha hagut temes com el pressupost municipal i el PUOSC

per Nació Baix Montseny, 3 de setembre de 2019 a les 17:33 |
Un moment de la visita del delegat del Govern a barcelona, Juli Fernández, a Vallgorguina | AJVALL
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernández, ha visitat aquesta tarda l'Ajuntament de Vallgorguina per mantenir una reunió de treball amb l'alcalde del municipi; Joan Mora, i alguns dels regidors de l'equip de govern vallgorguinenc com Xavier Blanquer i José Terribas. Sobre la taula s'han posat diversos temes  com el pressupost municipal i el PUOSC.

Fernández ha explicat que Vallgorguina pot demanar subvenció per dues vies diferents fins a un màxim de 250.000 euros i proposar tres projectes per dues línies amb un fixe de 40.000 euros per una línia. La Generalitat aportarà el 85% del total i l'Ajuntament el 15%. El mes de febrer l'Ajuntament ja sabrà de quants diners podrà disposar del PUOSC i el mes de maig ja se'ls farà efectiu ja que són partides del capítol 6 de la Generalitat.


La reunió també ha servit per parlar de les mancances que té el municipi i de les dificultats que suposa tenir nuclis de població com les urbanitzacions de Canadà parc i la Baronia del Montseny tan allunyats del nucli central de Vallgorguina. Entre aquestes dificultats els desplaçaments a l'escola, la llar d'infants, anar al consultori mèdic o participar en les activitats que s'organitzen al poble.

L'Ajuntament de Vallgorguina ha aprofitat la presència del delegat del Govern a Barcelona per fer-li saber quins són els projectes municipals per als propers quatre anys.


Visita a pobles del Baix Montseny

De fet Juli Fernández aquest dimarts ha fet una visita de treball a diversos municipis del Baix Montseny i s'ha reunit amb l'alcaldessa de Sant Pere de Vilamajor, Pamela Isús; amb l'alcaldessa de Montseny, Núria Masnou; amb l'alcal de Sant Esteve de Palautordera, Dani Fernández; i amb l'alcaldessa de Campins, Immaculada Font.

 

Reunió a l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor Foto: Delegació Govern a Barcelona

 

Reunió del delegat del Govern a Barcelona amb l'alcaldessa de Montseny Foto: Delegació Govern a Barcelona

 

El delegat del Govern a Barcelona amb l'alcalde de Sant Esteve de Palautordera Foto: Delegació Govern a Barcelona

 

El delegat del govern s'ha reunit amb l'alcaldessa i regidors de l'Ajuntament de Campins Foto: Delegació Govern a Barcelona

 

Participació