Crida per localitzar el camioner que va provocar un accident a la C-35 a Vilalba Sasserra

Se sap que la cabina del camió és d'un color fosc i a conseqüència de l'accident hauria de tenir diversos cops i ratllades

Accident a la C-35 al terme municipal de Vilalba Sasserra
Accident a la C-35 al terme municipal de Vilalba Sasserra | @antiradar
Nació Baix Montseny
27 d'agost del 2019
Actualitzat a la 13:34h
Mitjançant de les xarxes socials s'ha posat en marxa una crida per intentar localitzar el conductor del camió que va provocar un accident a la carretera C-35, en el terme municipal de Vilalba Sasserra divendres de la setmana passada i en el qual s'hi van veure implicats tres vehicles. El camioner, segons les informacions que s'han facilitat, hauria fugit del lloc després de l'accident. Per les dades que es tenen es tracta d'un camió amb la cabina de color fosc i que a conseqüència de l'accident hauria de tenir diversos cops i ratllades.

L'accident va passar en el quilòmetre 49,2 de la carretera C-35 tres minuts abans de les sis de la tarda i malgrat els importants desperfectes en alguns dels vehicles només dues persones van resultar ferides amb caràcter lleu i van ser donades d'alta en el mateix lloc de l'accident, on s'hi van traslladar els serveis habituals d'emergències del SEM, Bombers de la Generalitat i Mossos d'Esquadra.