exposició

L'artista Levi Orta, guanyador del premi Art en Ruta 2019 presenta l'exposició al MEMGA

És un treball d'investigació que l'artista fa sobre el component creatiu de la política i que ens convida a repensar la forma en què les posicions ideològiques es barregen amb l'art i els seus diferents actors

per Redacció, 23 d'agost de 2019 a les 16:17 |
Exposició de Levi Orta al Museu Etnològic del Montseny d'Arbúcies | Consell Comarcal de la Selva
L'artista Levi Orta, guanyador del premi Art en Ruta 2019 va fer una presentació pública del seu treball el passat divendres, dia 16 d'agost. L'artista va estar acompanyat del nou conseller de cultura del Consell Comarcal de la Selva, Pere Fernàndez i el regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Arbúcies, Manel Serras, així com la tècnica del projecte, Anna Rocasalva, a més d'una trentena de persones que no es varen voler perdre l'acte.

En el marc de la seva intervenció, Orta va explicar que la exposició és un treball d'investigació que l'artista fa sobre el component creatiu de la política i que ens convida a repensar la forma en què les posicions ideològiques es barregen amb l'art i els seus diferents actors. En el seu cas, des de la ironia i el sarcasme intenta aprendre de la política copiant les obres d'art que han realitzat polítics cèlebres. La intenció no és fer cap tipus d'apologia d'aquests polítics, sinó mostrar la instrumentalització que aquests polítics han intentat fer o fan de l’art.

La pròxima exposició es podrà visitar a Blanes a partir de 13 de setembre fins el 12 d'octubre.  "Art en Ruta" és una acció en el marc de la iniciativa SelvaCultura, que també inclou el portal selva.cultura.cat de promoció de l'activitat cultural de la comarca de la Selva.

Amb aquest projecte, el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l'escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.

 

Participació