Tres municipis del Baix Montseny ja disposen de transport a la demanda (TAD)

Santa Maria de Palautordera, Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor

Redacció
22 d'agost del 2019
Actualitzat a les 16:01h
Gràfica TAD 2019
Gràfica TAD 2019 | AMTU
L'AMTU ha incrementat exponencialment en l'últim any el volum de sol·licituds de transport a la demanda (TAD) gestionats des de la seva Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) a Granollers. Així ho indiquen les dades de tancament del passat mes de juny, mes en què l'AMTU ha gestionat un total de 2.012 sol·licituds de TAD, enfront de les 145 sol·licituds que va gestionar al mes de juny de 2018. Aquestes dades suposen un increment del 1.287,6% del volum de sol·licituds de TAD gestionades mensualment per l’AMTU.
 
L'increment és degut a que el nombre de municipis que han confiat en l'AMTU per gestionar el seu servei de transport a la demanda, ha augmentat considerablement en l'últim any. En aquest sentit, l'AMTU ha passat de gestionar el TAD de 5 municipis (juny 2018), a gestionar actualment el servei de TAD de 12 municipis catalans: Pineda de Mar, Santa Maria de  Palautordera, Santa Eulàlia de Ronçana, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, Santa Susanna, La Bisbal del Penedès, Sant Pere de Ribes, Alella, Mediona, Vilanova del Vallès i l'Ametlla del Vallès . Això ha fet incrementar tant el nombre de sol·licituds mensuals com també les diàries, que han passat d’una mitjana de 7 (juny 2018) a 106 (juny 2019).
 
El president de l'AMTU, Jordi Xena, afirma que "aquestes dades indiquen que l'AMTU s'ha convertit en el referent de la gestió del transport a la demanda a Catalunya", essent l'entitat que gestiona un major nombre de serveis d'aquesta modalitat de transport.