creu roja

Creu Roja Gipuzkoa s'interessa pel funcionament del Centre de Suport Social de Santa Maria de Palautordera

El president de Creu Roja Catalunya i el de Sant Celoni i Baix Montseny, han acompanyat dos representants bascos en la visita que han fet al centre

per Nació Baix Montseny , 22 d'agost de 2019 a les 08:37 |
D'esquerra a dreta: Jordi Garcia, José luis Peña, Miren Ruiz i Josep Quitet | Creu Roja
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Centre de Suport Social de Santa Maria de Palautordera, inaugurat el maig de 2018 i gestionat per Creu Roja, s'ha convertit ja en un equipament de referència i altres assemblees autonòmiques o locals de Creu Roja s'han interessat pel seu funcionament amb la intenció de poder-lo també aplicar en els seus respectius territoris. I un exemple n'és la visita que han fet aquesta setmana el vicepresident provincial, José Luís Peña, i la tècnica d'intervenció social, Miren Ruiz, de Creu Roja Gipuzkoa, acompanyats pel president de Creu Roja Catalunya, Josep Quitet i el president de Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny, Jordi Garcia.

Els dos representants bascos han destacat de manera molt positiva el programa d'activitats que es porten a terme al Centre de Suport Social des del moment de la seva inauguració i han posat èmfasi en el Programa d'Intervenció Social i Gent Gran que es porta a terme amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.


En aquest sentit, Jordi Garcia, president de Creu Roja Sant celoni i Baix Montseny des de fa poques setmanes, ha remarcat una vegada més que totes les accions que fa la institució tenen com a objectiu principal les persones.

 

Participació