​Torna la Diada de la Bicicleta de Granollers amb tres modalitats

Les inscripcions ja estan obertes fins al 19 de setembre

Una anterior edició de la Diada de la Bicicleta
Una anterior edició de la Diada de la Bicicleta | Ajuntament de Granollers
Redacció
14 d'agost del 2019
El diumenge 22 de setembre, en el marc de la Setmana per a la Mobilitat Sostenible i Segura l’Ajuntament de Granollers organitza conjuntament amb el Club Triatló Granollers, el Club Ciclista Granollers i la col·laboració de Granollers Pedala la Diada de la Bicicleta.

En aquesta edició es comptarà amb tres modalitats. D’una banda l’Eliminator BTT, que començarà a les 12 h. Els participants surten per parelles i competeixen de manera simultània en un circuit curt i explosiu amb algun obstacle. El millor de cada sortida avança a l’eliminatòria següent fins a arribar a la final. El recorregut és d’1 Km dins el Parc del Congost i hi ha tres categories: masculina i femenina (a partir de 16 anys), infantil de 12 a 16 anys i júnior de 8 a 12 anys. 

La segona modalitat és la Marxa Cicloturista, per a practicants habituals amb bicicleta de carretera amb un rerregut cicloturista de 52 km, a partir de 16 anys. aquesta prova començarà a les 8.30 hores.

I la tercera modalitat de la Diada de la Bicicleta 2019 és la Pedalada Popular de caire lúdic i familiar, a partir de 6 anys. A les 10.30 h, al Parc del Congost començarà el recorregut de baixa dificultat de 12 Km.
 
Inscripció gratuïta però obligatòria

Les inscripcions a les tres modalitats són gratuïtes però obligatòries, s’han de fer en aquesta web a fins al 19 de setembre. La inscripció inclou una assegurança d’accidents, disposar d’avituallament líquid a l’arribada i pàrquing vigilat de bicicletes. Els participants poden participar a dues de les modalitats (Eliminator BTT i la Marxa Cicloturista). La recollida de dorsals per a totes les participants s’inici a les 7.30 h i fins a l’inici de cada prova. Els participants que ho desitgin podran comprar, per 3 euros, un esmorzar i beguda.