SORTEIG Nit de Jazz i allotjament per a dues persones al Festival Essències de Montblanc

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble pels concerts del 30 d'agost del Festival Essències i una nit d'allotjament a Montblanc

NacióDigital
05 d'agost del 2019
The Sey Sisters obriran la Nit del Jazz de l'Essències 2019
The Sey Sisters obriran la Nit del Jazz de l'Essències 2019 | Festival Essències
El Festival Essències de Montblanc es consolida com una de les propostes musicals de pes dins el calendari estival. La Nit del Jazz de divendres 30 d'agost encetarà el cap de setmana amb 4 artistes de renom: The Sey Sisters,Gorka Benítez Trio, Perico Sambeat i l'ocasió única de gaudir del Carlos Benítez Trio redimensionat amb la participació del cantant i bailaor Tomasito.

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, una entrada doble i nit d'allotjament per a dues persones per assistir a la Nit del Jazz del Festival Essències de Montblanc. El sorteig es farà el divendres 9 d'agost, i us hi podeu apuntar aquí:



Bases del sorteig: 

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital

- El termini per participar es tancarà el divendres, 9 d'agost, a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb el guanyador. Si no respon a la trucada es passarà al següent de la llista. 

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la comunitat de subscriptors mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.