Llibres

SORTEIG «Espectros de octubre», una lectura crítica dels fets de l'octubre del 2017

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, cinc exemplars d'aquest llibre en què el sociòleg i activista Josep Maria Antentas fa un ànalisi, des de la proximitat però sense condescendència, de l'evolució del procés català

per NacióDigital, 1 d'agost de 2019 a les 15:00 |
Josep Maria Antentas amb el seu llibre | Adrià Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'agost de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
"Cal admetre la derrota de l'octubre de 2017 i no aparentar repúbliques". Així de contundent es mostra Josep Maria Antentas a l'entrevista que NacióDigital li ha fet arran de la publicació del seu darrer llibre, Espectros de octubre. A l'assaig, el sociòleg i activista català vinculat des de fa uns anys a Procés Constituent, fa un anàlisi del procés català i planteja alguns interrogants i propostes. Una de les seves tesis és que "el projecte de República catalana no pot anar desconnectat a un projecte de canvi a l'Estat, cosa que no vol dir que s'hi subordini".

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, cinc exemplars de Espectros de Octubre (per)turbaciones y paradojas del independentismo catalán, de Josep Maria Antentas, publicat per l'editorial Sylone. El sorteig es farà el divendres, 2 d'agost, a les 10:00 i pots apuntar-t'hi aquí:
Bases del sorteig: 


- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital

- El termini per participar es tancarà el divendres, 2 d'agost, a les 10:00.


- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per correu electrònic amb els guanyadors, que hauran de respondre confirmant l'acceptació del premi en el termini màxim de 7 dies. Si no es rep resposta s'adjudicarà l'exemplar al següent de la llista. 

- Els guanyadors podran recollir el seu premi en el termini màxim d'un mes a partir de la data del sorteig, a la seu de NacióDigital a Barcelona, ubicada la Rambla Catalunya, 15, 3r 2a, de dilluns a divendres (no festius) de 10:00 a 20:00. En cas que no es puguin desplaçar podran sol·licitar que se'ls enviï per correu ordinari.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la comunitat de subscriptors mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.

 

Participació