SORTEIG «Espectros de octubre», una lectura crítica dels fets de l'octubre del 2017

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, cinc exemplars d'aquest llibre en què el sociòleg i activista Josep Maria Antentas fa un ànalisi, des de la proximitat però sense condescendència, de l'evolució del procés català

Josep Maria Antentas amb el seu llibre
Josep Maria Antentas amb el seu llibre | Adrià Costa
NacióDigital
25 de juliol del 2019
"Cal admetre la derrota de l'octubre de 2017 i no aparentar repúbliques". Així de contundent es mostra Josep Maria Antentas a l'entrevista que NacióDigital li ha fet arran de la publicació del seu darrer llibre, Espectros de octubre. A l'assaig, el sociòleg i activista català vinculat des de fa uns anys a Procés Constituent, fa un anàlisi del procés català i planteja alguns interrogants i propostes. Una de les seves tesis és que "el projecte de República catalana no pot anar desconnectat a un projecte de canvi a l'Estat, cosa que no vol dir que s'hi subordini".

NacióDigital sorteja, entre els seus subscriptors, cinc exemplars de Espectros de Octubre (per)turbaciones y paradojas del independentismo catalán, de Josep Maria Antentas, publicat per l'editorial Sylone. El sorteig es farà el divendres, 2 d'agost, a les 10:00 i pots apuntar-t'hi aquí:

Bases del sorteig: 

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital

- El termini per participar es tancarà el divendres, 2 d'agost, a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per correu electrònic amb els guanyadors, que hauran de respondre confirmant l'acceptació del premi en el termini màxim de 7 dies. Si no es rep resposta s'adjudicarà l'exemplar al següent de la llista. 

- Els guanyadors podran recollir el seu premi en el termini màxim d'un mes a partir de la data del sorteig, a la seu de NacióDigital a Barcelona, ubicada la Rambla Catalunya, 15, 3r 2a, de dilluns a divendres (no festius) de 10:00 a 20:00. En cas que no es puguin desplaçar podran sol·licitar que se'ls enviï per correu ordinari.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la comunitat de subscriptors mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.