L'Ajuntament de Sant Celoni compra un monocicle per facilitar activitat al medi natural a persones amb mobilitat reduïda

l'Associació AFADIS Baix Montseny n'és la dipositària de l'aparell

Nació Digital
22 de juliol del 2019
Actualitzat a les 16:01h
D'esquerra a dreta: Dolors Pagès, Raül Garcia, Magalí Miracle i Manel Carrasco
D'esquerra a dreta: Dolors Pagès, Raül Garcia, Magalí Miracle i Manel Carrasco | Ajuntament Sant Celoni
Amb l'objecte de facilitar l'accés al medi natural a persones amb mobilitat reduïda, en activitats com ara excursions o senderisme l'Ajuntament de Sant Celoni ha adquirit -amb el suport de la Diputació de Barcelona- una cadira tot terreny d'una roda que permet desplaçar-se en espais amb paviments irregulars -camins de bosc, muntanya o similars-. Amb dos acompanyants permet moure's amb comoditat en llocs poc practicables amb cadira de rodes normal.

El material, pel seu caràcter tècnic i producció limitada, és costós i per això s'ha optat per disposar-lo per a la seva cessió. En aquest sentit, l'associació AFADIS i l'Ajuntament han acordat que l'entitat esdevé dipositària de l'aparell, atès que atén moltes persones amb mobilitat minvada i que organitza sovint activitats que en poden requerir l'ús. Alhora, AFADIS gestionarà la cessió a altres entitats.

L'alcalde Raül Garcia, les regidores Magalí Miracle i Dolors Pagès i membres d'AFADIS, amb el seu coordinador Manel Carrasco, han compartit el moment de lliurament.

Arxivat a