La Pineda del Castell Nou de Llinars del Vallès acull l'inici del FeStA.

Aquest cap de setmana dues actuacions més a l'aire lliure

Redacció
11 de juliol del 2019
Actualitzat a les 14:03h
Concert d'Avo Kanto al FeStA de Llinars del Vallès
Concert d'Avo Kanto al FeStA de Llinars del Vallès | AJ Llinars Vallès
Llinars del Vallès ha engegat el FeStA, un festival de música a l'aire lliure d'estiu que va donar el tret de sortida el passat dissabte, 6 de juliol, amb "Avo Kanto" del Cia Barcelona Gipsy Balkan Orquestra.

La Pineda del Castell Nou i els jardins del Teatre Auditori han estat els marcs escollits per acollir les actuacions d'aquest festival que aquest any celebra la seva primera edició i, fins ara, amb gran afluència de públic. Totes les actuacions del festival, que acabarà el 21 de juliol, són gratuïtes.

Properes actuacions

Trio Gavana en concert: grup vocal liderat per Paula Domínguez, Claudia Stecatto i Eva del Canto que ofereixen versions originals de temes del pop i del rock – Divendres, 12 de juliol a les 22 h.

El So que Balla: repertori de melodies populars i tradicionals catalanes a càrrec de l'Esbart Dansaire de Llinars – Dissabte, 13 de juliol a les 22 h.

Les Dones de Frank: de Mónica Pérez i Roser Batalla. Un viatge per la vida de Frank Sinatra a través de les seves cançons i de la seva música. Dissabte, 20 de juliol a les 22 h.

De Bracet: espectacle per a infants de totes les edats de la mà de Samfaina de color - Diumenge, 21 de juliol a les 19 h.

Més informació