Karol Green debuta en solitari a Sant Esteve de Palautordera amb el seu disc «Gaia»

Karol Green debuta en solitari amb Gaia
Karol Green debuta en solitari amb Gaia | Culturae
Redacció
10 de juliol del 2019
Actualitzat a les 17:59h
El proper diumenge 14 de juliol a les 19.00 hores al Teatre Pare Casals de Sant Esteve de Palautordera i organitzat per l'Associació Cultural i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera, la cantant sud-africana però resident a Catalunya des de fa 23 anys, Karol Green presentarà "Gaia" el seu disc de debut que ha vist la llum aquest mes de juliol.

Gaia ha estat possible gràcies a una campanya de mecenatge i d'aquesta manera Karol Green, que també és directora de gòspel, ha pogut complir un dels seus somnis. Un disc fruit de molta feina cuinat a foc lent, sense presses aquests darrers anys. Enregistrat al Dry Town Studio i el Teatre de Sant Esteve de Palautordera, amb la col·laboració dels músics Arnau Figueres (producció i multi instrumentrista), Dave Bianchi (masterització), Pau Figueres i Enric Ez (guitarres), Adri González (teclats), Antonio Torres (bateria), Xavi Lozano (instruments de vent) i la Barcelona Soul Choir (cors).

El resultat és un conjunt madur, profund i serè d'onze composicions (deu en la seva llengua materna, l'anglès, i una, Vals tot el món sencer que tanca el disc, en català) de tonalitats pop, soul, world music (especialment africanes). Gaia és un cant marcat a la natura. Les llums, els colors de la natura ha inspirat la seva vida i desitja que la seva música inspiri a qui l'escoti a estimar-la.