Concentració a Vallgorguina en suport a la víctima de la violació múltiple a Manresa

Una vintena de persones s'apleguen davant l'Ajuntament per rebutjar l'agressió sexual de fa dos anys

Si ens toquen a una ens toquen a totes, lema de la concentració a Vallgorguina
Si ens toquen a una ens toquen a totes, lema de la concentració a Vallgorguina | AJVALL
Redacció
08 de juliol del 2019
Actualitzat a les 21:16h
Una concentració de poc més d'una vintena de persones, en representació de tots els grups municipals i també entitats culturals i socials, davant l'Ajuntament de Vallgorguina aquest dilluns a la tarda ha servit per donar suport a la víctima de la violació múltiple de fa dos anys a Manresa i de rebuig a l'agressió sexual. La concentració, convocada a nivell nacional, també s'ha fet a altres municipis del Baix Montseny. Elvira piñero i Carmen Linares han llegit un manifest i a la concentració s'ha desplegat una pancarta amb el lema "Si ens toquen a una, ens toquen a totes!!"

El cas s'està jutjant aquests dies a l'Audiència de Barcelona i les persones concentrades han expressat  el seu rebuig a la "justícia patriarcal", per no considerar agressió sexual qualsevol abús sexual sense consentiment explícit de la víctima.

La Fiscalia demana per als sis acusats principals penes que oscil·len entre els 10 i els 12 anys de presó per abús sexual, tot i que considera provat que tots ells van penetrar la noia vaginalment i dos d'ells també oralment. A banda, un dels inculpats també s'enfronta a set anys i mig de presó més per tres delictes d'obstrucció a la justícia.

 
Arxivat a