El PUSA de Vilamajor vol col·legis electorals a les urbanitzacions

El pròxim 25 de novembre els votants del CEIP Joan Casas hauran de fer-ho a les Escoles Velles

Redacció
03 d'octubre del 2012
Edifici de les Escoles Velles
Edifici de les Escoles Velles | Aj. SAV
Edifici de les Escoles Velles Foto: Aj. SAV

El Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni de Vilamajor (PUSA) en nom dels 2.000 veïns que viuen a les urbanitzacions d'Alfou, Can Miret i Les Pungoles demanen que, en motiu de les eleccions al Parlament de la Generalitat el pròxim 25 de novembre, se'ls faciliti un local per poder anar votar a les pròpies urbanitzacions i no pas haver d'anar al centre del poble que, en alguns casos, han de recórrer tres quilòmetres.

Aquest partit polític amb representació municipal a l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor diu "que les eleccions del 25N segurament són les més importants dels últims 30 anys i per aquesta raó s'ha de facilitar al màxim la participació que, al nostre entendre, no es fa en el cas de les urbanitzacions".

El PUSA voldria que s'obrissin locals electorals per poder votar a Alfou i un altre a Can Miret/Les Pungoles. En el cas d'Alfou el lloc adient seria la Rectoria, en el de les altres dues urbanitzacions caldria veure si és millor el local social d'una o altra.

Canvi de col·legi electoral
L’INE ha enviat un escrit a l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor relatiu al canvi del col·legi electoral per a les properes eleccions. En circumstàncies normals els vilamajorins voten a l’escola Joan Casas, però com que actualment s'estan fent obres i el 25 de novembre encara no estaran acabades, excepcionalment hauran de fer-ho al Centre Sociocultural Escoles Velles.