turisme

El castell de Montsoriu obrirà al públic de dijous a dilluns durant els mesos de juliol i agost

Des del Consell Comarcal de la Selva i el Patronat del Castell de Montsoriu s'espera atraure un major nombre de visitants en un futur

per NacióDigital, 5 de juliol de 2019 a les 12:07 |
El Castell de Montsoriu un dels monuments més valorat pels catalanas | Memga
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El castell de Montsoriu obrirà al públic durant tots els dies durant els mesos de juliol i agost, concretament del dia 1 de juliol al 31 d'agost. Així ho han anunciat des del Patronat d'aquest ens i el Consell Comarcal de la Selva. L'horari serà de les deu del matí a les set de la tarda, si bé la venda d'entrades es farà fins a una hora abans de l'hora de tancament, és a dir, les sis de la tarda.

El nombre de visitants durant aquests primers sis mesos ha estat molt bona, si bé el temps no ha acompanyat durant el mes d'abril i maig, i s'espera que, amb l'obertura al públic diàriament a partir de la setmana vinent el nombre de visitants augmenti de forma progressiva durant aquests dos mesos d'estiu.


Per això, des del Consell Comarcal de la Selva i el Patronat s'ha iniciat una campanya de comunicació que s'allargarà fins a la tardor perquè el castell de Montsoriu rebi una molt bona afluència de visitants durant aquest període de temps que és considerat com a temporada alta per al castell amb una clara aposta pel turisme de proximitat i el públic de la Catalunya Nord.

Perspectives optimistes


Pel que fa a les previsions per a aquest 2019, tal com ja es va anunciar a inicis del mes de gener, el Consell Comarcal de la Selva i el Patronat del Castell de Montsoriu tenen la voluntat que el nombre de visites del castell continuï creixent. Així mateix, s'ha treballat en noves publicacions que ajudin a conèixer el monument.

El president en funcions del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, i la presidenta en funcions del Patronat del Castell de Montsoriu, Raquel Reyner, es mostren convençuts que el nombre de visitants continuarà creixent durant l'any 2019. En aquest sentit, han recordat que els resultats assolits durant l'any 2018 els fan ser molt optimistes davant la nova temporada. Balliu i Reyner han assenyalat que continuaran treballant perquè Montsoriu assoleixi l'esplendor que li pertoca i se'l reconegui com un dels monuments arquitectònics més importants del gòtic català.


Des del Consell Comarcal de la Selva i el Patronat del Castell de Montsoriu s'espera atraure un major nombre de visitants en un futur. Per Balliu i Reyner, aquest monument és el castell gòtic més important de Catalunya i contribuirà a dinamitzar el turisme a la zona i a les comarques veïnes.

 

 

Participació