Diputació de Girona

L'alcalde de Riells i Viabrea és l'únic diputat del Baix Montseny a la Diputació de Girona

El republicà Josep Maria Bagot és un dels nou diputats d'ERC

per NacióDigital , 5 de juliol de 2019 a les 09:19 |
Josep Maria Bagot, segon per l'esquerra, amb la resta de diputats de la Diputació de Girona 2019-2023 | Diputació de Girona
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcalde de Riells i Viabrea, Josep Maria Bagot, serà l'únic representant del Baix Montseny a la Diputació de Girona en aquesta propera legislatura 2019-2023. Bagot serà un dels nou diputats del grup d'ERC. La Diputació de Girona es va constituir ahir al migdia i serà presidida novament per Miquel Noguer (JxCat) gràcies als vots del seu grup polític (11 diputats), ERC (9 diputats) i IdSelva (1 diputat), és a dir, amb el suport de 21 dels 27 diputats que conformen l'ens supramunicipal gironí que també està representat pel PSC (4 diputats), CUP (1 diputat) i Tots per l'Empordà (1 diputat).

Durant aquest mes de juliol tindrà lloc el ple extraordinari que donarà compte del cartipàs de l'equip de govern. Així, s'hi anunciaran els vicepresidents, el diputat portaveu i els presidents de les comissions informatives, com també la composició de la Junta de Govern i de la delegació d'atribucions de la presidència al mateix òrgan, i les delegacions específiques.

 
En el mateix ple s'anunciarà també la composició dels grups polítics, com ara els seus membres, els seus presidents i portaveus, el personal eventual de confiança o d'assessorament especial o els gerents dels organismes autònoms, entre altres qüestions.

 
De moment ja es coneix que Pau Presas, fins ara portaveu del grup d'ERC, serà el vicepresident primer de la nova Diputació de Girona. 

 

 

Participació